A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
Fejléc
Átmenet

Aktuális rendezvények

ÁLLÍTÁSOK és TRENDEK

egész napos interaktív élelmiszerjelölési tréning és konzultáció

 

2019. május 6. (hétfő 10:00-16:30)

Budapest, La Prima Hotel****

V. ker. Piarista u. 6.


Előadók:

  • Ősz Katalin – élelmiszerjogi projektvezető, FOOD & AGRO Consulting Kft.
  • Dr. Horacsek Márta – főtanácsos, OGYÉI
  • Dr. Tarján Anikó – állatorvos, élelmiszerbiztonsági tanácsadó, FOOD & AGRO Consulting Kft.
  • Móricz Tamás – ügyvezető, FOOD & AGRO Consulting Kft.

 

PROGRAMTERV

 

  9:30-10:00 Regisztráció

10:00-10:15 Köszöntő

10:15-10:40 Aktualitások az élelmiszerszabályozásban

10:40-11:15 A fogyasztók korrekt tájékoztatása

Kávészünet

11:45-12:30 Tápanyagokra vonatkozó állítások

12:30-13:15 Egészségre vonatkozó állítások

13:15-14:15 Ebéd a hotel éttermében

14:15-14:50 A hazai / prémium / kézműves állítások szabályozása

14:50-15:30 Nem szabályozott hívószavak (természetes, vegán, paleo, friss, superfood stb.)

15:30-16:30 Kérdések-válaszok

16:30-17:00 Egyéni konzultáció

 

Jelentkezési lap letöltése

 

Tréning jelentkezés

Igényeljen itt jelentkezési lapot, és küldje el előzetes jelentkezését a rendezvényre!

Jelentkezem