A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
Fejléc
Átmenet

Aktuális rendezvények

SZÁRMAZÁSI ORSZÁG és ELSŐDLEGES ÖSSZETEVŐK JELÖLÉSE

– tréning és kerekasztal beszélgetés a 775/2018/EU rendeletről és a kapcsolódó útmutatókról –

 

2019. május 29. (szerda 10:00-14:00)

Budapest, La Prima Hotel****

V. ker. Piarista u. 6.


Előadók, résztvevő szakértők:

  • Kuti Beatrix, minőségügyi szakreferens, Agrárminisztérium
  • Szöllősi Réka, ügyvezető igazgató, FÉSZ (korábban ÉFOSZ)
  • Kovács Krisztina, osztályvezető, NÉBIH
  • Dr. Horacsek Márta, főtanácsos, OGYÉI
  • Ősz Katalin – élelmiszerjogi projektvezető, FOOD & AGRO Consulting Kft.
  • Dr. Tarján Anikó – állatorvos, élelmiszerbiztonsági tanácsadó, FOOD & AGRO Consulting Kft.
  • Móricz Tamás – ügyvezető, FOOD & AGRO Consulting Kft.

 

PROGRAMTERV

 

9:15-10:00       Regisztráció

10:00-10:10     Köszöntő

10:10-10:35     A származási ország jelölésével kapcsolatos követelmények

10:35-11:00     A 775/2018/EU rendelet az elsődleges összetevő származási helyének jelöléséről

11:00-11:25     A Food Drink Europe által kiadott útmutató (2019. március)

11:25-11:50     A Bizottsági útmutató tervezetének aktuális állapota

Kávészünet

12:15-13:00     Kerekasztal beszélgetés:

                         Kritikus kérdések és aggályok a gyakorlati alkalmazással kapcsolatban

13:00-13:45     Résztvevői kérdések-válaszok, konzultáció

 

Jelentkezési lap letöltése

 

Tréning jelentkezés

Igényeljen itt jelentkezési lapot, és küldje el előzetes jelentkezését a rendezvényre!

Jelentkezem