A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
Fejléc
Átmenet

Aktuális rendezvények

Élelmiszerjelölési tréning és workshop

interaktív előadások, gyakorlati példák, konzultáció

 

2018. november 27. (kedd 9:30-17:00)

Budapest, La Prima Hotel****


Előadók:

  • Móricz Tamás – ügyvezető, FOOD & AGRO Consulting Kft.
  • Ősz Katalin – élelmiszerjogi projektvezető, FOOD & AGRO Consulting Kft.
  • Dr. Tarján Anikó – állatorvos, élelmiszerbiztonsági tanácsadó, FOOD & AGRO Consulting Kft.

Meghívott szakértők:

  • Kovács Krisztina – osztályvezető, NÉBIH
  • Dr. Horacsek Márta – főtanácsos, OGYÉI

 

PROGRAMTERV

   9:00-9:25    Regisztráció

  9:30-10:30   Az EU-s jelölési rendelet követelményei a gyakorlatban (Móricz Tamás)

10:30-11:00   Nem szabályozott állítások (Dr. Tarján Anikó)

kávészünet

11:20-12:00    Aktuális jelölési kérdések hatósági szemmel (Ősz Katalin)

12:00-12:40    Megtévesztő élelmiszerjelölések (Móricz Tamás)

ebédszünet

13:50-14:20    Környezettudatos fogyasztói elvárások, jelölések (Dr. Tarján Anikó)

14:20-15:20    Élelmiszerjelölés workshop I.

                        - beküldött kérdések megválaszolása

                        - beküldött jelölések elemzése, javítása

kávészünet

15:30-16:30    Élelmiszerjelölés workshop II.

                        - jogszabálykeresés

                        - adalékanyag-szabályozás

                        - jelölési feladatok

16:30-17:00     Konzultáció

 

Jelentkezési lap letöltése

 

Tréning jelentkezés

Igényeljen itt jelentkezési lapot, és küldje el előzetes jelentkezését a rendezvényre!

Jelentkezem