A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
Háttér
Átmenet

Rólunk

Munkatársaink

 • Móricz Tamás

  "Korrekt fogyasztói tájékoztatás vonzó csomagolásban.”

  Móricz Tamás

  ügyvezető

 • Ősz Katalin

  "Segítünk áthidalni a marketing és a minőségügy közötti élelmiszerjogi szakadékot.”

  Ősz Katalin

  élelmiszerjogi projektvezető

 • Dr. Tarján Anikó

  "Az üzemeket a jogszabály-tengeren és a dokumentum-hegyeken átvezetve eljuttatjuk a valódi célhoz: a biztonságos élelmiszer gyártásához.”

  Dr. Tarján Anikó

  élelmiszerbiztonsági tanácsadó, állatorvos

2007-ben életre hívott irodánk fő profilja élelmiszerjelölések készítése, szakvéleményezése, fordítása, valamint élelmiszerjogi és élelmiszerbiztonsági tanácsadás. Az elmúlt évek során több ezer termékjelölés fordult meg nálunk, a legkülönfélébb profilú és méretű élelmiszergyártó termékei mellett egy kiskereskedelmi lánc teljes élelmiszerkínálata is.

 

Évente több alkalommal szervezünk aktuális témákban élelmiszerjogi tréninget, illetve workshoppal egybekötött élelmiszerjelölési képzést, ahol gyakorlatorientált és interaktív módon adjuk át a munkánk során és kapcsolataink által összegyűjtött értékes tapasztalatokat. 2011 óta mintegy 40 egész napos képzést tartottunk, emellett az évente megrendezésre kerülő kétnapos Élelmiszerjogi Konferencia is irodánk szervezésében történik.

 

A tanácsadási munka során küldetésünknek tekintjük, hogy az élelmiszerjelölések kialakításában segítsünk megtalálni az egyensúlyt a jogszabályok és a hatóságok által elvárt követelmények, az élelmiszergyártó marketing és kereskedelmi szempontjai, valamint a fogyasztók korrekt tájékoztatása között.