A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
Háttér
Átmenet

Élelmiszeripari jogszabályfigyelés

Az Élelmiszer-szabályozás változásai című havonta megjelenő, saját szerkesztésű jogszabályfigyelő kiadványunk az élelmiszergazdaság minden szegmensére kiterjedő, rendkívül praktikus jogszabályfigyelő szolgáltatás, amellyel hónapról hónapra naprakész marad az élelmiszerjog hatályba lépett illetőleg tervezett módosításai, újdonságai vonatkozásában.

 

Jogszabályfigyelőnk a tárgyhónapban közzétett hazai illetve uniós jogszabályok felsorolását, azok tartalmának lényegre törő ismertetését, valamint a hatályba lépés időpontjának közlését foglalja magában, aktív linkekkel, azonnali elérhetőséggel. A kiadvány a magyar mellett angol és német nyelven is megrendelhető.

 

A kiadvány nem jogszabálygyűjtemény (ami a NÉBIH oldalán érhető el), hanem kizárólag az adott hónapban történt változásokra összpontosít, így könnyen és gyorsan áttekinthetők a legújabb jogszabályok, tervezett változások, iparági aktualitások. A kiadvány tartalma kiterjed a kidolgozás alatt álló jogszabálytervezetekre és az útmutatókra is. Emellett egyéb érdekes, kapcsolódó információkat – pl. szakmai híreket, hatósági ellenőrzéseket – is tartalmaz.

 

Nagyobb jelentőséggel bíró jogszabály közzétételéről illetve módosításáról előfizetőinket haladéktalanul tájékoztatjuk.

 

Mintapéldány itt tölthető le


Megrendelőlap itt tölthető le